We zijn op zoek naar docenten die als zelfstandige in haar woonplaats les gaan geven.

Je komt in het "Topais team" en krijgt alle kansen om van jouw modevakschool een succes te maken.

Als eigenaresse krijg je alle vrijheid en verantwoordelijkheid voor je invulling van jouw bedrijf, maar sta je er niet alleen voor. Ook krijg je een exclusieve licentie en wordt je aangesloten bij ons team....... 

 

"Topais" is een artistieke onderneming met een zelf ontwikkeld modern patroontekensysteem.

Onze visie: Nederland voorzien van gepassioneerde docenten, lesgevend met het Topais systeem dat zeer toegankelijk en uiteraard erkend is.

  

Als je al diploma's omtrent het vakgebied hebt behaald, willen we graag in gesprek met je om de mogelijkheden te bespreken.

 

Maar we hebben er specifiek voor gekozen om iedereen die de ambitie en passie heeft om docent te willen worden alle kansen te geven om binnen 2 jaar een modevakschool te starten.

Hiervoor ga je alle opleidingen volgen waarin je dan later les in gaat geven.....

Dit zijn:

costumière, kleermaker, een artistieke zelf uitgekozen opleiding en daarna de opleiding tot docent.

 

De artistieke opleidingen zijn:

Lingeriedesign

Bruidsjurkendesign

cocktailjurkendesign

avondjurkendesign

Patroondesign herenmode

Baby en kinderkleding

Vintagedesign

 

Je volgt de opleidingen individueel in je eigen tempo en elke module wordt afgerond met een tentamen en de volledige opleiding met een examen. De kosten van alle opleidingen zijn afhankelijk van je inzet, de uren dat je lessen volgt en je tempo.

Ons advies is om minimaal 4 uur per week les te volgen bij de fashionvakschool. Zeker in de beginfase wanneer je kennis maakt met de methode.

 

Woon je echt ver van Breda, dan is er een mogelijkheid om thuis alle opleidingen te volgen. Hier zijn een aantal extra voorwaarden aan verbonden.

 

Hebben we je overtuigd?

We zie je graag komen....